FRI FRAKT ÖVER 499 DKK.
30 DAGARS FULL RETUR RÄTT
1-2 DAGARS LEVERANS

Kund- och integritetspolicy

Vi återförsäljer inte personlig information och delar inte din personliga information med andra. De är endast registrerade i vårt kundregister. Du kan radera din information när som helst.

För att du ska kunna ingå avtal med Havanna Shoes behöver vi följande information:

- Namn
- Adress
- Telefonnummer
- E-postadress

Vi registrerar dina personuppgifter i syfte att leverera varorna till dig.

Personuppgifterna registreras hos Havanna Shoes och lagras i upp till fem år, varefter uppgifterna raderas.

När vi samlar in personuppgifter via vår webbplats säkerställer vi att det alltid sker genom att ge ditt uttryckliga samtycke, så att du är informerad exakt om vilken information som samlas in och varför.

Direktören och anställda på Havanna Shoes har tillgång till de uppgifter som finns registrerade om dig. Personuppgiftsansvarig i Havanna Shoes är: Tina Bundgaard. Vi lagrar och överför inte kundinformation krypterad.

Som registrerad hos Havanna Shoes har du alltid rätt att invända mot registreringen. Du har också rätt att få veta vilka uppgifter som finns registrerade om dig. Du har dessa rättigheter enligt personuppgiftslagen och i samband med detta kontakta support@havanna-shoes.dk.

"För att kunna erbjuda dig Klarnas betalningsmetoder kan vi i kassan skicka dina personuppgifter i form av kontakt- och beställningsuppgifter till Klarna, för att Klarna ska kunna bedöma om du kvalificerar dig för deras betalningsmetoder och för att skräddarsy dessa betalningsmetoder för du. Dina personuppgifter som överförs behandlas i enlighet med Klarnas eget integritetsmeddelande .”

Småkakor

På www.havanna-shoes.dk används cookies i syfte att optimera webbplatsen och dess funktionalitet, så att besöket ska bli så enkelt som möjligt för dig.

Du kan när som helst radera cookies från din dator, se instruktionerna på Webshop Cookies och Sekretesspolicy .

Logga statistik

Vi använder loggstatistik på www.havanna-shoes.dk, vilket innebär att vi har ett statistiksystem som samlar in information som kan ge oss en statistisk indikation på hur många besökare sidan har, var de kommer ifrån och på vilken landning. sida, de lämnar sidan och mer.

Loggstatistiken används endast i syfte att förbättra Havanna Shoes hemsida.

Konsumentskydd

Lär dig mer om ditt konsumentskydd när du betalar online med PensoPays betaltjänstlösning:
https://pensopay.com/more/consumer protection/

Klagomål

I händelse av ett klagomål måste vår e-postadress anges: support@havanna-shoes.dk och webbplatsen där du köpte varan.

Ett klagomål på en vara eller tjänst kan lämnas till Klagomålscentralen, Folketinget, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan klaga till Center for Complaints via klagomålsportalen för Underhuset

(Länk) .

För EU-medborgare utanför EU måste klagomål skickas via EU-kommissionens onlineklagomålsplattform.
ec.europa.eu